1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Image 1

Prezentare

PDF Imprimare Email

Scris de Admin Duminică, 06 Septembrie 2009 14:18

Noutati

Sezonul 2017:

In data de 26.02.2017 lacuririle au fost populate cu 250kg pastrav curcubeu (incepand de la 700g). Pestele poate fi si achizitionat, pretul fiind 22lei/kg. Pentru mai multe detalii/comenzi sunati la tel. 0726325439 sau 0720545840.

Daca nu sunteti in apropiere, ne vedem pe Facebook unde va asteptam sa discutam despre lacuri sau despre pescuit in general. Poftiti la o previzualizare :)

 

 

Regulament pescuit

1. Pe aceste lacuri se pescuieste sportiv cu 2 lansete cu maxim 2 carlige fiecare. Taxa pentru anul 2016 este de 25 RON/zi sau 15 RON/jumatate de zi.

2. Orice lanseta suplimentara va fii taxata suplimentar cu 10 RON/zi sau 5 RON/jumatate de zi. De exemplu, pentru 3 bete se taxeaza 35 RON/zi sau 20 RON/jumatate de zi, pentru 4 bete se taxeaza 40 RON/zi sau 25 RON/jumatate de zi.

3. Se pescuieste in sistem "Catch & Release" pentru speciile amur alb, clean, somn european si somn african. Optional se pot cumpara aceste specii de peste la pretul pietei. Pentru pescarii platitori de taxa 17 RON/kg si 18 RON/kg pentru restul clientilor.

4. Se pescuieste doar ziua (zi lumina) si crapul, amurul, cleanul, somnul european si cel african sub 35 cm se elibereaza neconditionat.

5. In pretul taxei se pot retine urmatoarele specii de peste:

  • crap de peste 35cm - 5kg de crap/zi, respectiv 3kg de crap/jumatate de zi, sau o singura bucata care depaseste aceasta greutate
  • caras - nelimitat
  • fitofag - nelimitat
  • salau - nelimitat
  • rosioara - nelimitat
  • platica - nelimitat

6. Pestii ornamentali (crapul koi, carasul ornamental, linul sau babusca ornamentala) se elibereaza sau se pot cumpara la pret negociabil.

Vanzare nade si momeli

Vindem momeli vii pestisori, rame, viermi, lipitori, etc, mamaliga si mixuri pentru mamaliga precum si momeala baltii.

Despre zona

La poale de coline aparate de ziduri de papura si stuf se intind lacurile de langa Dumbraveni. Acestea se numesc “La amurii Albi” si sunt situate pe drumul jud.142C intre orasul Dumbraveni, jud. Sibiu si comuna Viisoara, jud. Mures si alcatuiesc un mirific peisaj colinar inconjurat de paduri. Ascunse intre dealuri lacurile par a fi un loc al surprizelor. La stanga deal la dreapta deal in fata peste!!!


Linistea e intrerupta doar de vantul care face slalom printre copaci si pasarile care isi canta bucuriile si nevoile deopotriva. Daca mai adaugi padurile si poienile inmiresmate ascunse intre dealuri, pare a fii un loc numai bun pentru relaxare. Pe marginea lacurilor turistii pot sa isi intinda corturile si sa adoarma ascultand greierii si visand la marea captura. Are balta peste!

Lacurile care insumeaza 1,7 ha luciu de apa sunt populate anual cu crap, amur alb si in special cu somn african. Mai sunt populate cu caras, novac, fitofag, salau, biban, crap koi, etc.

Va invitam sa urmariti reportajul reliazat de Realitatea.net care se refera la lacurile noastre si la alte locuri frumoase din orasul Dumbraveni.

Va poftim sa cercetati site-ul nostru pentru a vedea forografii, filmulete si pentru a afla mai multe informatii despre crapi koi alti pesti ornamentali si nu numai. V-am fi recunoscatori daca alegeti sa ne contactati intrucat suntem dispusi sa raspundem la intrebari si deschisi la sugestii. Oriunde ati fi va uram fir intins la toti.